Beszállító partnereink

  • A termékkörön belül teljes választékot nyújtunk, azaz minden szóba jöhető anyagtípus, szín, felület szerepel a kínálatunkban.
  • Megbízható, rugalmas, jó minőségben szállító partnerekkel működünk együtt, hogy az igényeket a lehető leggyorsabban, problémamentesen tudjuk kielégíteni.

Partnereink olyan gyártók, amelyeknél a tulajdonosok tevékenyen együtt élnek a céggel és a magyar piacot kis mérete ellenére komolyan veszik. Ezek a cégek tőkeerősek, modern gyártósorokkal, hatalmas kapacitásokkal rendelkeznek, nemzetközi értelemben is komoly tényezőnek számít.

A Magyarországon általunk képviselt gyártók

Ströher GmbH.

Internet: www.stroeher.de

A Ströher gyár hagyományos technológiával készít hasított homlokzati klinkerlapokat. A technológiának köszönhetően igazi meleg klinkerszíneket, érdekes átmeneteket mutatnak az anyagok. Hosszú, keskeny lapjaik a piac legmodernebb, trendalakító termékei.

A gyár számos kiegészítővel rendelkező klinker padlólap családot, és ipari klinker padlólapokat is gyárt, továbbá az extrudált mázas padlólapjai és lépcsőlapjai külső és belső padlófelületek burkolására egyaránt alkalmasak, 25 év gyári garanciával!

 

Feldhaus Klinker GmbH.

Internet: www.feldhaus-klinker.de

A Feldhaus a világ első számú homlokzatburkoló klinkerlap gyártója. A fellelhető legszélesebb klinkerlap választékot nyújtja, évi 1,1 millió m2-es gyártásával mennyiségben világelső, emellett a minőség tekintetében is etalonnak számít. 

A Feldhaus gyárnak széles klinkertégla programja is van, amely a burkolólap kínálathoz illeszkedik, ezért kombinált tégla és lap projektek megvalósítását is lehetséges.

A választékot klinker térburkolatok palettája teszi teljessé.

 

KING Klinker

Internet: www.kingklinker.com

Ötvennél több különféle homlokzatburkoló klinkerlap típussal, élvonalbeli minőséget képviselő palettával rendelkező lengyel gyártó.

A homlokzati lapok mellett klinker ablakpárkányokat, fallefedő elemeket, pillérfedlapokat is készítenek.

 

Nelissen Steenfabrieken

Internet: www.nelissen.be

A Nelissen teljes szín- és méretválasztékot nyújt a kézi formázású téglák terén, minőség tekintetében a legjobbak közé tartozik, Belgium harmadik legnagyobb gyártója.

A hagyományos téglaméretek mellett gyártanak hosszabb, takarékos (240x50x70 mm méretű) téglákat is.

 

Steenfabrieken Engels

Internet: www.baksteen.nl

Az Engels kézi vetésű téglái elegáns, magas színvonalú termékek. Redukciós égetésű anyagaik kellemes, egyedien színátmenetes típusok.

A Helden üzem "Formbak" felületű téglái átmenetet képeznek a klinkertéglák szabályossága és a kézi formázású téglák durva rusztikussága között.

 

Rijswaard Baksteen

Internet: www.rijswaard.nl

A Rijswaard kézi vetésű téglái kedvező árszintű termékek, ugyanakkor kifogástalan minőségűek. Kézi vetésű struktúrával és közel sima, homokolt felületekkel egyaránt készülnek.

Megkezdték egy exkluzívabb, egyedibb termékpaletta kialakítását is, így a hagyományos alaptermékek mellett már a különleges termékek után érdeklődő vásárlókat is ki tudják szolgálni.