Segíthetünk?+36 20 280 3566Írjon nekünk

Ez csak természetes, klinker!

A klinker természetes anyag, melynek előállításához csak agyag, tüzelő és szaktudás szükséges. Semmiféle vegyipari adalék, mesterséges színezék vagy oldószer nincs a késztermékben. A klinker a környezetet sem élettartama alatt, sem esetleges elbontása esetén nem terheli, sőt ha megőrlik, akkor veszélytelen, semleges talajalkotóként is felhasználható.

A gyártóművek szigorú környezetvédelmi előírásoknak felelnek meg. Az égetésnél keletkező füstgázt soklépcsős berendezésekkel tisztítják. Az agyagnyerő helyeket kimerülésük után rekultiválják, növényzettel ültetik be. 

A növény- és az állatvilág úgy veszi birtokba a kinkerrel burkolt felületeket, mint a természetes terep alkotóelemeit.

Homlokzatburkoló klinkerlapokat, homlokzati klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámia-burkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi kivitelező csapattal.