Segíthetünk?+36 20 280 3566Írjon nekünk

Helytakarékos dísztégla fal

7 cm vastagságú kézi vetésű burkolótéglák

A Nelissen N70 sorozat tégláinak mérete 240x50x70 mm. A belőlük épülő falazat így csak 7 cm vastag, azaz 3 cm-rel vékonyabb a hagyományos burkolótégla falnál. A 240x50 mm-es keskeny és hosszú látszó felület ráadásként elegánsabb, modernebb homlokzati megjelenést is eredményez.

Akik ragasztott burkolatban gondolkoznak, termé-szetesen rendelhetik az anyagot lapként is. Ennél a méretnél nem kell feltétlenül ragaszkodni a feles téglakötéshez, az elcsúsztatott, vagy egy szabálytalanul eltolt kötés is alkalmazható.

A Nelissen N70 téglák színválasztéka

Homlokzatburkoló klinkerlapokat, homlokzati klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámia-burkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi kivitelező csapattal.