King klinkerlapok

A KING rusztikus felületű homlokzati klinkerlapjai között a hagyományos színváltozatok mellett különleges színtarkaságú, más gyártóknál nem fellelhető stílusú és felületi struktúrájú anyagok is találhatók. Ezek a lapok szabálytalan éleikkel a kézi vetésű téglákra emlékeztetnek.
Mindegyik típushoz kapható egész tégla méretű lap sarokelem. 

A KING a sima felületű lapjait a megszokott magyar kisméretű tégla méretében (25x6,5 cm) gyártja. Ezen lapok egy részéhez azonos színű ablakpárkány elemek, fallefedő formatéglák és pillérlefedő elemek komplett választéka tartozik, sőt néhányhoz egész tégla is rendelhető. (LHL téglák!)

Homlokzatburkoló klinkerlapokat, homlokzati klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámia-burkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi kivitelező csapattal.