Térburkolat

A klinker térburkoló téglák (térkövek) széles választékából minden elképzeléshez, építészeti stílushoz található megfelelő típus. A meleg, természetközeli színvilág remekül harmonizál az épületet körülvevő növényzettel, és illik a homlokzaton, vagy a teraszokon lévő klinkerburkolatokhoz.

Az anyagok szépsége rendkívüli szilárdsággal, fagyállósággal és kopásállósággal párosul, színeik nem fakulnak, így sok-sok évig változatlan formában, károsodás nélkül funkcionálnak és díszítenek.

Homlokzatburkoló klinkerlapokat, homlokzati klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámia-burkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi kivitelező csapattal.