Segíthetünk?+36 20 280 3566Írjon nekünk

Hagyományos vörös burkolatok

A hagyományos vörös "klinkertégla" szín ma is éppen olyan népszerű, mint bármikor. A változás annyi, hogy nem egyetlen ilyen homlokzati téglatípus kapható, hanem klinker- és kézi vetésű burkolótéglák, ragasztható lapok és térburkoló téglák tucatnyi változata. A különböző vörös színárnyalatok, a simától a durván rusztikusig terjedő felületi struktúrák, és az akár legmodernebb hosszú és keskeny formátumú anyagok gyökeresen eltérő építészeti elképzelésekhez is megfelelőek.

A népszerű vörös anyagokat nagy mennyiségben tartjuk raktáron, ezek szigetszentmiklósi raktárunkból bármikor elszállíthatóak.

Homlokzatburkoló klinkerlapokat, homlokzati klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámia-burkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi kivitelező csapattal.