Segíthetünk?+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Gyártó partnereink

Beszállító gyártó partnereink

Feldhaus Klinker

A Feldhaus a világ első számú homlokzatburkoló klinkerlap gyártója. A fellelhető legszélesebb klinkerlap választékot nyújtja, emellett a minőség tekintetében is etalonnak számít.
A Feldhaus gyárnak széles klinkertégla programja is van, amely a burkolólap kínálathoz illeszkedik, ezért kombinált tégla és lap projektek megvalósítását is lehetséges.
A választékot klinker térburkolatok palettája teszi teljessé.


Ströher GmbH

A Ströher gyár hagyományos technológiával készít hasított homlokzati klinkerlapokat. A technológiának köszönhetően igazi meleg klinkerszíneket, érdekes átmeneteket mutatnak az anyagok. Hosszú, keskeny lapjaik a piac legmodernebb, trendalakító termékei.
A gyár számos kiegészítővel rendelkező klinker padlólap családot, és ipari klinker padlólapokat is gyárt, továbbá az extrudált mázas padlólapjai és lépcsőlapjai külső és belső padlófelületek burkolására egyaránt alkalmasak, 25 év gyári garanciával!


King Klinker

Közel száz különféle homlokzatburkoló klinkerlap típussal, élvonalbeli minőséget képviselő palettával rendelkező lengyel gyártó. Magyar szabványméretű lapjai mellett bőséges választékban kínál rusztikus lapokat, sőt  újdonságként extra hosszú lapokat is készítenek.
A homlokzati lapok mellett klinker ablakpárkányokat, fallefedő elemeket, pillérfedlapokat is készítenek.


Engels Steenfabrieken

Az Engels kézi vetésű téglái elegáns, magas színvonalú termékek. Élénk, mély színeikkel és különleges tarkaságukkal hódítanak. Redukciós égetésű anyagaik kellemes, egyedien színátmenetes típusok.
A  "Formbak" illetve "Tighel" felületű téglái átmenetet képeznek a klinkertéglák szabályossága és a kézi formázású téglák durva rusztikussága között. A homokolatlan, közel sima felületű téglák egyre keresetebbek.


Nelissen Briqueteries

A Nelissen teljes szín- és méretválasztékot nyújt a kézi formázású téglák terén, minőség tekintetében a legjobbak közé tartozik. Mély struktúrájú, kellemes pasztellszínű típusai mellett a sötétbarna és a divatos szürke átmenetes színű anyagaik a legkeresettebbek.
A hagyományos téglaméretek mellett gyártanak hosszabb,karcsúbb, helytakarékos (240x50x70 mm méretű) téglákat is.


Rijswaard Steenfabrieken

A Rijswaard kézi vetésű téglái kedvező árszintű termékek, ugyanakkor kifogástalan minőségűek. Kézi vetésű struktúrával és közel sima, homokolt felületekkel egyaránt készülnek.
Megkezdték egy exkluzívabb, egyedibb termékpaletta kialakítását Sterreward néven, így a hagyományos alaptermékek mellett már a különleges termékek után érdeklődő vásárlókat is ki tudják szolgálni.

A téglaburkolat specialistájaként homlokzatburkoló klinkerlapokat, homlokzati klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.