Segíthetünk?+36 20 280 3566Írjon nekünk

Díszburkolat? Téglaburkolat!

A hosszú formátumú klinkerlapokat véletlenszerűen eltolt kötésben is fel lehet rakni. Így a burkolat sokkal inkább egy modern díszburkolatra emlékeztet, mintsem téglaburkolatra. Kaptunk tehát egy díszburkolatot, amely viszont számos más előnyt is jelent:

  • A klinkerburkolatok rendkívül tartósak. Több más alternatív burkolóanyaggal ellentétben a színei élénkek és változatlanok maradnak, a felület nem mattul, nem öregszik.
  • Nincs vele semmiféle utólagos tennivaló: nem kell ápolni, nem kell impregnálni vagy festegetni. Elkészült - működik. 15-20 év után legfeljebb egy átmosásra lehet szükség, és utána olyan a burkolat, mintha tegnap készült volna.
  • A klinkerburkolat megvédi az időjárási károktól a mögötte lévő szerkezetet. Ennek köszönhetően kevesebb víz jut be a homlokzati hőszigetelésbe, a napfény UV sugárzása sem tudja kifejteni lassú romboló hatását.
  • A falnak támasztott bicikli, a lábazatnak nekitolt fűnyírógép, a körmeit próbálgató kölyökkutya nem okoz bosszantó és nehezen javítható esztétikai hibákat, mert a  felület kemény és egységes.
  • A klinkerburkolat érték. Minőséget, tartósságot sugároz, emeli az ingatlan presztízsét - és persze az eladási árát is.

 

Homlokzatburkoló klinkerlapokat, homlokzati klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámia-burkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi kivitelező csapattal.