Nelissen tégla

Nelissen burkolótéglák széles szín- és méretválasztéka minden építészeti igényt kielégít. A hagyományos alapszínektől kezdve az élénk tarka változatokon és a mediterrán jellegű anyagokon keresztül a legmodernebb színekig terjed a választék. Mindegyik típus elérhető ragasztható lap formájában is. 

A lapok, lap sarokelemek és a téglák együttes alkalmazásával változatos, ugyanakkor gazdaságos homlokzatképzésre nyílik lehetőség. Több téglaméretből, köztük a modern, helytakarékos 240x50x70 mm-es méretből lehet választani.

Homlokzatburkoló klinkerlapokat, homlokzati klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámia-burkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi kivitelező csapattal.