Több, mint díszburkolat

Vissza a bejegyzésekhez

 

A ragasztott klinkerlap burkolat a legtöbbünk szerint pusztán díszburkolat, amelyet azért választunk, mert a szépsége, az eleganciája és az egyedisége lenyűgöz.

Ennél azonban sokkal több előnyre teszünk szert!

  • A klinkerburkolatok rendkívül tartósak. Több más alternatív burkolóanyaggal ellentétben a színei élénkek és változatlanok maradnak, a felület nem mattul, nem öregszik.
  • Nincs vele semmiféle utólagos tennivaló: nem kell ápolni, nem kell impregnálni vagy festegetni. Elkészült - működik. 15-20 év után legfeljebb egy átmosásra lehet szükség, és utána olyan a burkolat, mintha tegnap készült volna.
  • A klinkerburkolat megvédi az időjárási károktól a mögötte lévő szerkezetet. Ennek köszönhetően kevesebb víz jut be a homlokzati hőszigetelésbe, a napfény UV sugárzása sem tudja kifejteni lassú romboló hatását.
  • A falnak támasztott bicikli, a lábazatnak nekitolt fűnyírógép, a körmeit próbálgató kölyökkutya nem okoz bosszantó és nehezen javítható esztétikai hibákat, mert a  felület kemény és egységes.
  • A klinkerburkolat érték. Minőséget, tartósságot sugároz, emeli az ingatlan presztízsét - és persze az eladási árát is.

Válassza ki most a kedvenc típusát, és kérje szakértő segítségünket!