Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Feldhaus homlokzati látványtervező

Homlokzattervezés Feldhaus anyagokból

A Feldhaus látványtervező alkalmazásával számos különböző mintaépületet lehet felöltöztetni a gyártó homlokzati anyagaival. A beállítások segítségével az épület összes homlokzati anyagának (vakolat, tetőcserép, ablaktok, ereszcsatorna) a színét változtathatjuk, így teljes egészében tudjuk befolyásolni az épület látványát.
A program német és angol nyelven elérhető, de a kezelőfelület egyszerűen, ikonokkal irányítható. A fő beállítási lehetőségek a következő fotó szerintiek: 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.