Rijswaard tégla

A Rijswaard kézi vetésű burkolótéglák tömörebb, nagyobb szilárdságú, kevésbé mélyen struktúrált felületű anyagok. A struktúrált típusok mellett kaphatók pontosabb geometriájú, minimális struktúrájú, homokolt felületű "vormbak" változatok, továbbá homokolatlan "aqua" típusok.  Mindegyik típus elérhető ragasztható lap formájában is. 

A Rijswaard termékek egy részénél (bázis színek, vörös, sárga, szürke, rózsaszín, bézs) a kedvező ár fontos tényező. Lapok, lap sarokelemek és egész téglák együttes alkalmazásával gazdaságos, ugyanakkor változatos homlokzat képzésére nyílik lehetőség.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A kézi  vetésű téglából készült falazott homlokzatburkolat hosszú élettartamú, gondozásmentes, fenntartási költségeket nem okozó homlokzatburkolati megoldás. A burkolótégla színe nem fakul vagy avul más módon, sok év után is újszerű a homlokzatburkolat megjelenése, ezért az épület értékét nagyban növeli ez a homlokzatképzés. A kiszellőztetett, légréses tégla homlokzatburkolat a jelentős tömegénél fogva komoly hőtehetetlenséggel bír, amely a nyári hőségben jelentősen képes csökkenteni az épületbelső felmelegedését. 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.