Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Kivitelezésünk

Bízza ránk a téglaburkolat kivitelezését!

A homlokzati téglaburkolatok és lapburkolatok készítése komoly szakmunka, amely a kivitelezőtől mindenekelőtt igényességet, gondosságot és figyelmet igényel. A szaktudásunk az előbbi háromból, 22 évnyi munkavégzés tapasztalatából és a részletek folyamatos tökéletesítésének igényéből ered. Csapatunk saját állományú burkoló szakemberekből és a szakmát mélyen ismerő kivitelezésvezetőkből áll. Saját erőinket olyan alvállalkozókkal egészítjük ki, akikkel évek óta együtt dolgozunk. A munkáink mindig építőmérnöki szaktudás támogatásával folynak.

Ha cégünket bízza meg a tőlünk vásárolt burkolóanyagok beépítésével, akkor egy kézből kap garanciát a burkolat szépségére és tartósságára.

Az általunk kivitelezett homlokzatburkolatok a képek tanúsága szerint:

  • egységes, esztétikus látványt nyújtanak;
  • még rusztikus felületű anyagok és bonyolult téglakötés esetén is tiszták, foltmentesek;
  • a téglakiosztás átgondolt, pontos;
  • a fugafelület egyenletes profilú, egységes színű, téglaszerűen strukturált;
  • a felület sík és függőleges, az éles egyenesek és függőlegesek

Néhány referenciamunkánkról itt lehet fotókat találni.

Várjuk megkeresését homlokzati téglaburkolatok és lapburkolatok kivitelezése ügyében!

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.