Nelissen homlokzati lapok

Nelissen homlokzati burkolólapok széles szín- és méretválasztéka minden építészeti igényt kielégít. A hagyományos alapszínektől kezdve az élénk tarka változatokon és a mediterrán jellegű anyagokon keresztül a legmodernebb színekig terjed a választék. Mindegyik típus elérhető egész tégla formájában is. 

A lapok, lap sarokelemek és a téglák együttes alkalmazásával változatos, ugyanakkor gazdaságos homlokzatképzésre nyílik lehetőség. Több téglaméretből, köztük a modern, helytakarékos 240x50x23 mm-es méretből lehet választani.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.