Óriás XXL burkolólap Giga-line

Az Európa legújabb, legkorszerűbb gyárában, német minőséggel és precizitással készülő óriás méretű kerámialapjaink egyaránt beépíthetők padlóburkolatként és falburkolatként is. A választékot modern beton- és kőmintás lapok alkotják.
Padlóburkolatként elsősorban a 80x80x0,8 cm méret a használatos, de megfelelően elkészült aljzatra akár a 120x260x0,6 cm-es méret is lerakható. A lapok csúszásgátlási foka R10, azaz konyhában, fürdőszobában is biztonságosak padlóburkolatként. Mivel a lapokat a gyártás utolsó lépésében milliméter pontossággal vágják méretre, akár 3 mm-es keskeny fugákkal is készülhet a burkolat.
A lapok fagyállóak, ezért felhasználhatók modern nagytáblás kiszellőztetett szerelt homlokzatburkolati rendszerekhez is.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.