Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Kapcsolat

  • Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Petőfi Sándor utca 146.
  • Telefon: +36 24 446 670, +36 20 280 3566
  • NYITVATARTÁS: 08:00-17:00 (árukiadás 16:30-ig)
  • Szigetszentmiklósi bemutatótermünkben 300 m2-nyi kiállítótérben, nagy méretű mintatáblákon tekintetők meg a forgalmazott anyagaink. A táblák az ajánlott fugamérettel, kifugázva mutatják be a típusokat, így a látvány megegyezik a majdani elkészülő burkolatéval. A raktáron lévő anyagok azonnal elszállíthatók!
  • A bemutatóteremben szakszerű segítséget nyújtunk az anyagkiválasztásban, sőt ha terveket vagy fotóanyagot kapunk, akkor a kivitelezésről is egyeztetni tudunk. A legtöbb anyagból kérés esetén elvihető mintát adunk. Magánvevőket, cégeket és viszonteladókat egyaránt kiszolgálunk.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.