Rusztikus kézi vetésű lap

A kézi vetésű burkolólapok teljes homlokzatok, lábazatok, homlokzati díszek képzésére használhatók. Kerítések ugyanúgy leburkolhatók velük. Beltéri dekorációként nappali szobákban, üzletekben, éttermekben, akár kandallóburkolatként is alkalmazhatók. Semmiféle impregnálást,olajozást vagy más utólagos kezelést nem igényelnek!

Lap, sarokelem és tégla: komplett rendszer
A kézi vetésű anyagokból burkolólap, lap  sarokelem és egész tégla is kapható.  A lapok és a téglák együttes alkalmazásával változatos, ugyanakkor gazdaságos homlokzatképzésre nyílik lehetőség.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.