Rusztikus kézi vetésű lap

A kézi vetésű burkolólapok teljes homlokzatok, lábazatok, homlokzati díszek képzésére használhatók. Kerítések ugyanúgy leburkolhatók velük. Beltéri dekorációként nappali szobákban, üzletekben, éttermekben, akár kandallóburkolatként is alkalmazhatók. Semmiféle impregnálást,olajozást vagy más utólagos kezelést nem igényelnek!

Lap, sarokelem és tégla: komplett rendszer
A kézi vetésű anyagokból burkolólap, lap  sarokelem és egész tégla is kapható.  A lapok és a téglák együttes alkalmazásával változatos, ugyanakkor gazdaságos homlokzatképzésre nyílik lehetőség.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A ragasztott kézi vetésű lap homlokzatburkolat a legtartósabb, legértékesebb homlokzatburkolatok egyike. Nem fakul, nem romlik az állaga, sok évig ápolásmentes, a tulajdonosoknak nem okoz karbantartási költségeket, sőt az épület értékét is növeli a mindig újszerű állapotának köszönhetően. A mögöttes felületeket, így különösen a homlokzati hőszigetelő rendszert megvédi az időjárás hatásaitól, így a Nap romboló UV sugárzásától is. Ezzel egy színvakolattal ellátott homlokzatképzés élettartamának sokszorosát biztosítja.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.