Natúr klinker padlólap

Ströher gyár klinker padlólapjai meleg színeikkel, finom színátmeneteikkel, rendkívüli tartósságukkal, csúszásmentes felületükkel, bőséges kiegészítő választékukkal kültéri teraszok, lépcsők, járdák ideális burkolóanyagai. A lapokhoz azonos megjelenésű homlokzatburkoló lapok is kaphatók.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A natúr égetett klinker kerámia padlóburkoló lapok rendkívül hosszú élettartamú, fagyálló, színtartó padlóburkolatok. Csúszásgátlásuknak, fagyállóságuknak és lépcső-elemeiknek köszönhetően kültéri lépcsők, teraszok, járdák és behajtók burkolására kiválóak. További előnyük az alsó síkjuk barázdáltságának köszönhetően az, hogy a lapragasztó nagy tapadási szilárdsággal köt hozzájuk, így a felválásuktól nem kell tartani. Mivel az anyaguk teljes keresztmetszetben homogén , egy mázas lappal ellentétben az esetleges felületi sérülések nem lesznek zavaróak. A lapok strapabíróságuk miatt alkalmasak ipari célú burkolatként is, műhelyekbe, garázsok padlójára is gyakran lerakják őket.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.