Klinkertégla

A klinkertéglák rendkívül időtálló, fagyálló, színtartó homlokzatburkoló anyagok. Az égetett agyag természetes színei, az egyedi színátmenetek minden épületet egyéniséggel ruháznak fel. A téglaburkolat masszívitása, tömege, ellenállóképessége az épület értékét, presztízsét nagyban megemeli.

A Feldhaus gyár széles szín- és méretválasztékú, számos különböző felületi struktúrával készülő, kiváló minőségű klinkertéglái között minden építészeti stílushoz található megfelelő. A téglákhoz azonos megjelenésű homlokzatburkoló klinkerlap  és lap sarokelem is kapható, gazdaságos homlokzatképzést lehetővé téve.

A LODE klinkertéglák a magyar kisméretű téglával egyező méretűek, sima felületűek, és minden kedvelt alapszínekben elérhetők. A vörös tégla ára nagyon kedvező, sőt tömör kivitelét is tartjuk raktáron. A vörös nagyméretű tégla fontos kiegészítője a választéknak.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

Klinkertégla: tartós homlokzatburkolat

A vörös tégla évszázadok óta építészeti alapelem. Manapság is a legkedveltebb színárnyalat a vörös vagy annak barnás tarka változatai, de a szürke téglák és a fehér téglák a jelenlegi trendek miatt egyre inkább előtérbe kerülnek. A fekete tégla is népszerű, de a nyári fokozott felmelegedése miatt a tervezése és a beépítése során kiemelten kell ügyelni a műszaki részletekre. A színtől függetlenül egyben minden klinkertégla azonos: rendkívül hosszú élettartamú, ápolásmentes, értékes homlokzatburkolatok alapanyagai.

 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.