Klinkertégla

A klinkertéglák rendkívül időtálló, fagyálló, színtartó homlokzatburkoló anyagok. Az égetett agyag természetes színei, az egyedi színátmenetek minden épületet egyéniséggel ruháznak fel. A téglaburkolat masszívitása, tömege, ellenállóképessége az épület értékét, presztízsét nagyban megemeli.

A Feldhaus gyár széles szín- és méretválasztékú, számos különböző felületi struktúrával készülő, kiváló minőségű klinkertéglái között minden építészeti stílushoz található megfelelő. A téglákhoz azonos megjelenésű homlokzatburkoló klinkerlap  és lap sarokelem is kapható, gazdaságos homlokzatképzést lehetővé téve.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.