Térburkolat

A klinker térburkoló téglák (térkövek) széles választékából minden elképzeléshez, építészeti stílushoz található megfelelő típus. A meleg, természetközeli színvilág remekül harmonizál az épületet körülvevő növényzettel, és illik a homlokzaton, vagy a teraszokon lévő klinkerburkolatokhoz.

Az anyagok szépsége rendkívüli szilárdsággal, fagyállósággal és kopásállósággal párosul, színeik nem fakulnak, így sok-sok évig változatlan formában, károsodás nélkül funkcionálnak és díszítenek.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.