Kapcsolat:

+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Segédanyagok

Klinkerlap burkolat segédanyagai

Klinkerlap ragasztó, X7 Gewerbe

Flexibilis lapragasztó homlokzati klinkerlapok és klinker padlóburkoló lapok ragasztásához. Azonnali tapadással rendelkező anyag, amely a frissen felragasztott lapokat nem engedi megcsúszni és elmozdulni, ezáltal hozzájárul a hatékony és pontos ragasztáshoz. Igen takarékos anyag, mivel 20-25%-kal kevesebb az anyagszükséglete, mint a legtöbb flexibilis ragasztóé.
 


Klinkerfugázó habarcsok

 A neves európai gyártók közül háromnak is forgalmazzuk a klinkerfugázó habarcsait. Mindhárom termék több színben kapható. Alkalmasak  téglafalazatok utólagos fugázására és klinkerlap burkolatok fugázására is.
A Quickmix FM termék ára a legkedvezőbb, a Beamix 333+ anyagot klinkerlapok fugázására optimalizálták, míg a Seifert terméknek messze a legszélesebb a színválasztéka és a szilárdsága is magasabb a másik kettőénél.     
 


Klinker padlólap széles fugázó, Ardex GK

5 mm-nél szélesebb fugákhoz való flexibilis burkolólap fugázó cementszürke színben. Ipari mechanikus igénybevételt is elvisel.
Ajánljuk klinker padlólapok fugázásához, mert cementfátyolmentesen lehet vele dolgozni és sosem válik el a lapok peremétől. 
 


Saválló ipari műgyanta fugázó, Ardex WA

Saválló, extrém mechanikai igénybevételnek is ellenálló műgyanta alapú ipari padlólap fugázó.
Hosszabb nyitott ideje, könnyű bedolgozhatósága és a lapokról való egyszerű letakaríthatósága miatt a konkurrens termékeknél sokkal gyorsabban és gazdaságosabban beépíthető.
 


A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.