Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Segédanyagok

Klinkerlap burkolat segédanyagai

Klinkerlap ragasztó, X7 Gewerbe

Flexibilis lapragasztó homlokzati klinkerlapok és klinker padlóburkoló lapok ragasztásához. Azonnali tapadással rendelkező anyag, amely a frissen felragasztott lapokat nem engedi megcsúszni és elmozdulni, ezáltal hozzájárul a hatékony és pontos ragasztáshoz. Igen takarékos anyag, mivel 20-25%-kal kevesebb az anyagszükséglete, mint a legtöbb flexibilis ragasztóé.
 


Klinkerfugázó habarcsok

A neves európai gyártók közül háromnak is forgalmazzuk a klinkerfugázó habarcsait. Mindhárom gyár termékei több színben kaphatók. Alkalmasak téglafalazatok utólagos fugázására valamint burkoló- és klinkerlap burkolatok fugázására is.

A Beamix 333 UR+ anyagot a ragasztott homlokzati burkoló- és klinkerlapok fugázására optimalizálták. Öt alapszínben ezeket mindig tartjuk raktáron.

A Seifert gyárnak a legszélesebb a színválasztéka, de magasabb árfekvésű termék, elsősorban egyedi megrendelésekre, projektekre szállítjuk.

A Quickmix FM termék ára a legkedvezőbb, az alap szürke színű változatát készleten tartjuk.   
 


Klinker padlólap széles fugázó, Ardex GK

5 mm-nél szélesebb fugákhoz való flexibilis burkolólap fugázó cementszürke színben. Ipari mechanikus igénybevételt is elvisel.
Ajánljuk klinker padlólapok fugázásához, mert cementfátyolmentesen lehet vele dolgozni és sosem válik el a lapok peremétől. 
 


Saválló ipari műgyanta fugázó, Ardex WA

Saválló, extrém mechanikai igénybevételnek is ellenálló műgyanta alapú ipari padlólap fugázó.
Hosszabb nyitott ideje, könnyű bedolgozhatósága és a lapokról való egyszerű letakaríthatósága miatt a konkurrens termékeknél sokkal gyorsabban és gazdaságosabban beépíthető.
 


A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.