Kézi vetésű tégla

A kézi vetésű burkolótéglák teljes homlokzatburkolatok, lábazatok, homlokzati díszek képzésére, kerítések építésére használhatók fel. Beltéri dekorációként nappali szobákban, üzletekben, éttermekben, kandallóburkolatként is alkalmazhatók. Semmiféle impregnálást, kezelést nem igényelnek!

Lap, sarokelem és tégla: komplett rendszer
A kézi vetésű anyagokból egész tégla, burkolólap és teljes tégla méretű sarokelem kapható.  A lapok és a téglák együttes alkalmazásával változatos, ugyanakkor gazdaságos homlokzatburkolat képzésére nyílik lehetőség.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.