Kézi vetésű tégla

A kézi vetésű burkolótéglák teljes homlokzatburkolatok, lábazatok, homlokzati díszek képzésére, kerítések építésére használhatók fel. Beltéri dekorációként nappali szobákban, üzletekben, éttermekben, kandallóburkolatként is alkalmazhatók. Semmiféle impregnálást, kezelést nem igényelnek!

Lap, sarokelem és tégla: komplett rendszer
A kézi vetésű anyagokból egész tégla, burkolólap és teljes tégla méretű sarokelem kapható.  A lapok és a téglák együttes alkalmazásával változatos, ugyanakkor gazdaságos homlokzatburkolat képzésére nyílik lehetőség.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A kézi  vetésű téglából készült falazott homlokzatburkolat hosszú élettartamú, gondozásmentes, fenntartási költségeket nem okozó homlokzatburkolati megoldás. A burkolótégla színe nem fakul vagy avul más módon, sok év után is újszerű a homlokzatburkolat megjelenése, ezért az épület értékét nagyban növeli ez a homlokzatképzés. A kiszellőztetett, légréses tégla homlokzatburkolat a jelentős tömegénél fogva komoly hőtehetetlenséggel bír, amely a nyári hőségben jelentősen képes csökkenteni az épületbelső felmelegedését. 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.