Engels homlokzati lapok

Az Engels téglák rendkívül széles választékban, három eltérő felületi megjelenéssel készülnek. A hagyományos kézi vetésű rusztikus felületűeken kívül gyártanak szinte struktúra nélküli homokolt felületű típusokat ("formback"), illetve minimális struktúrájú homokolatlan felületű változatokat is. ("tighel").

Az Engels téglák a legigényesebb építészeti elképzelésekhez is megfelelőek. A típusok többsége elérhető ragasztható lap formájában is. A lapok, lap sarokelemek és az egész téglák együttes alkalmazásával változatos, ugyanakkor gazdaságos homlokzat-képzésre nyílik lehetőség.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.