Engels tégla

Az Engels téglák rendkívül széles választékban, három eltérő felületi megjelenéssel készülnek. A hagyományos kézi vetésű rusztikus felületűeken kívül gyártanak szinte struktúra nélküli homokolt felületű típusokat ("formback"), illetve minimális struktúrájú homokolatlan felületű változatokat is. ("tighel").

Az Engels téglák a legigényesebb homlokzatburkolati építészeti elképzelésekhez is megfelelőek. A típusok többsége elérhető ragasztható lap formájában is. A lapok, lap sarokelemek és az egész téglák együttes alkalmazásával változatos, ugyanakkor gazdaságos homlokzatképzésre nyílik lehetőség.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A kézi  vetésű téglából készült falazott homlokzatburkolat hosszú élettartamú, gondozásmentes, fenntartási költségeket nem okozó homlokzatburkolati megoldás. A burkolótégla színe nem fakul vagy avul más módon, sok év után is újszerű a homlokzatburkolat megjelenése, ezért az épület értékét nagyban növeli ez a homlokzatképzés. A kiszellőztetett, légréses tégla homlokzatburkolat a jelentős tömegénél fogva komoly hőtehetetlenséggel bír, amely a nyári hőségben jelentősen képes csökkenteni az épületbelső felmelegedését. 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.