Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Kerítésfedlap

Pillérfedlap elemek

Kerítésoszlopok esztétikus és tartós felső lezárására alkalmas elemek. A klinkerrel burkolt kerítések mellett színezett, vagy természetes kővel burkolt kerítésekhez is kiválóak, a gyorsan avuló, megrepedező műkő elemeknél lényegesen értékesebb és megbízhatóbb megoldást nyújtanak!

Az oszlop fedlap elemek a következő méretekben elérhetőek:
445 x 445 x 90 mm - hozzávetőleg 38 x 38 cm méretű oszlopokhoz
310 x 310 x 80 mm - hozzávetőleg 25 x 25 cm méretű oszlopokhoz

Natúr klinker és mázas klinker kivitelben is kaphatók, valamennyi színhez tartozik megfelelő kerítéslábazati felső lezáró elem (fallefedő). A pillérfedlapokat klinkerhabarcs ágyazatba vagy vastagágyas ragasztóba ajánlott elhelyezni.

Pillérfedlap toldóelemek

A pillérfedlapok közbenső toldóelem is tartozik. Ha egy középen kettévágott pillérfedlapot egy kerítésszakasz két végére helyezünk, közéjük pedig toldóelemeket építünk be, akkor bármilyen hosszú kerítésszakasz "pillérfedlap"-szerű lefedést kap. Ezek a toldóelemek a nagyobbik (45x45 cm-es) pillérfedlaphoz, annak összes színváltozatához kaphatók.

 

Pillérfedlapok színválasztéka, King Klinker típusok

 

 

Fallefedő elemek

Kerítéslábazatok, támfalak esztétikus és tartós felső lezárására alkalmas elemek. A klinkerrel burkolt kerítések mellett színezett, vagy természetes kővel burkolt kerítésekhez is kiválóak, a gyorsan avuló, megrepedező műkő elemeknél lényegesen értékesebb és megbízhatóbb megoldást nyújtanak!

A fallefedő elemek a következő méretekben elérhetőek:
310 x 100 x 78 mm - hozzávetőleg 25 cm vastagságú falakhoz
180 x 100 x 58 mm - hozzávetőleg 12 cm vastagságú falakhoz

Az elemeket burkolatragasztóval lehet a kerítéslábazat felső síkjára rögzíteni. A fugák klinkerfalazó vagy klinkerfugázó habarccsal telítendők. Valamennyi színhez kapható pillérfedlap elem is.

Fallefedő elemek színválasztéka (King Klinker típusok)

 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.