Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Szolgáltatásaink

Várjuk homlokzatburkolat bemutatótermünkben!

Szigetszentmiklósi bemutatótermünkben télen-nyáron kényelmes környezetben, nagyméretű mintatáblákon tekintheti meg több száz különböző téglaburkolat és homlokzatburkolati laptípusunkat. Az épületünk homlokzata maga is bemutatófelület: különböző téglakötések, falazott  téglaburkolat és ragasztott lapburkolat is látható, megtapintható rajta.
A mintatáblák egy részét úgy rendeztük el, hogy könnyen kivehető legyen a tárolójából. A kivett táblákat egymás mellé helyezzük, így Ön könnyen összehasonlíthatja őket.

Segítünk a választásban

A bőséges kínálatból időnként nem is olyan egyszerű a döntés. A bemutatóteremben segítünk Önnek az eligazodásban, tanácsot adunk a megcélzott stílushoz és megjelenéshez legjobban illő anyagok kiválasztásában. A támogatásunk műszaki kérdések tisztázására is kiterjed.

Raktárkészletről szolgálunk ki

A kedvelt burkolólapokból és téglákból, valamint a fontosabb segédanyagokból nagy készleteket tartunk. A bemutóteremben kiválasztja az anyagot és máris elszállíthatja. Ha éppen nincs készletünk a kedvenc anyagából, szinte mindig tudunk olyan alternatívát kínálni, amely sürgős esetben azonnal vihető.

Tégla és lap homlokzatburkolatokat kivitelezünk

Saját profi kivitelező csapatunkkal vállaljuk a nálunk vásárolt homlokzati lapburkolatok és téglaburkolatok szakszerű kivitelezését. A munkát építésvezetői szintű előkészítéssel indítjuk, tisztázzuk a helyszínen adódó bizonytalanságokat. Figyelemmel kísérjük a megelőző munkafolyamatokat, ha hibát, hiányosságot tapasztalunk, akkor értesítjük róla Önt. Burkoló brigádjaink építésvezetői támogatás mellett, önállóan végzik a munkát.

Minden szükséges segédanyagot biztosítunk

Ön egy kézből, külön utánajárás nélkül kapja meg nálunk a kész burkolathoz szükséges összes segédanyagot. Póth Klinker Systemflex lapragasztót, burkolótégla falazó- és fugázóhabarcsot tucatnyi színben, klinker padlólaphoz való fugázót, mozgási hézag képző masszát is forgalmazunk. A falazott téglaburkolatokhoz szükséges tartóelemeket egyedileg legyártatjuk, ezzel sem kell Önnek külön foglalkoznia.
Ezeket a segédanyagokat sok év tapasztala alapján válogattuk össze. A piacon kapható termékek közül azokat ajánljuk, amelyek a saját kivitelezéseink során a leginkább beváltak. Fontos szempont az is, hogy ezekkel az anyagokkal a beépítés gyorsabban, gazdaságosabban végezhető.

Teljes homlokzati hőszigetelő rendszert kínálunk a lapburkolatok alá

A Póth Klinker BrixTherm rendszerünk 25 cm szigetelőanyag vastagságig, polisztirol és kőzetgyapot táblákkal egyaránt használható. A rendszerre mind klinkerlapok, mind kézi vetésű homlokzatburkoló lapok ragaszthatók. A rendszer Nemzeti Műszaki Értékeléssel rendelkezik, 33 méter épületmagasságig korlátozás nélkül alkalmazható, teljesíti a maximális elvárt (45 perces) homlokzati tűzterjedési határértéket.  A rendszer összes komponensét forgalmazzuk!

Megszervezzük az anyagok házhoz szállítását

Megbízható szállító partnereink közvetítésével segítjük az anyagok házhoz szállítását. Akár kisebb tételekről van szó, akár sok tonnányi áruról, ajánlunk Önnek költséghatékony fuvart. A szállítási díjra és időpontra a partnereink árajánlatot adnak a lerakodási feltételek figyelembe vételével.

Mennyiségszámítást, árajánlatot készítünk

Amint az anyag kiválasztásán és az egységárak egyzetetésén túljutottunk, az Ön által átadott tervdokumentáció alapján tájékoztató mennyiségszámítást és előzetes árajánlatot készítünk, amely a burkolóanyagon kívül a szükséges segédanyagokra - szabad kapacitásaink függvényében a kivitelezésre is - tartalmaz árakat. Az árajánlat alapján Önt nem érheti meglepetés, amikor a homlokzatburkolás költségét kalkulálja.

Segítünk a tervrészletek kidolgozásában

A homlokzatburkolatnak a nyílászárókhoz, tetőhöz, lábazathoz való csatlakozása gondos tervezést igényel. Ha ezek a részletek a tervekben nincsenek kidolgozva, akkor szívesen segítünk a megfelelő megoldások megtalálásában. Tégla ablakkeretek, a homlokzati síkból kilépő párkányok, homlokzati dekorációk kialakításánál is megosztjuk Önnel a tapasztalatainkat és az ötleteinket.  

Elvégezzük a téglaburkolat tartószerkezeteinek méretezését

Falazott téglaburkolatos épületeknél több-kevesebb konzolos acél tartóelem és kiváltó beépítésére van szükség. Ezeknek az elemeknek a megtervezése mérnöki szintű statikai feladat. A méretezést, a tartóelemek kiosztását és a gyártmánytervek készítését díjmentesen vállaljuk abban az esetben, ha a komplett téglahomlokzatot tőlünk rendeli meg.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.