Feldhaus klinkertéglák

A Feldhaus gyártmányú klinkertéglák között a hagyományos alapszínek és struktúrák mellett a legmodernebb építészeti elvárásoknak megfelelő, igazi trendformáló típusok is megtalálhatók. A Feldhaus téglaburkolat választék egyedülálló előnye az, hogy a téglák szinte mindegyikéhez kapható azonos megjelenésű ragasztható klinkerlap és sarokelem is. Ezek kombinálásával változatos, ugyanakkor helytakarékos és gazdaságos homlokzatképzés valósulhat meg.

Az akciós szalaggal jelöl termékek ára a raktári készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!
Tarkaság

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.