LODE, LHL klinkertéglák

A LODE és az LHL klinkertéglái a magyar kisméretű tégláéval megegyező méretűek, azaz 250x120x65 mm-esek. Sima felületű, méretpontos anyagok, tiszta és erőteljes színekben kaphatók, köztük a legmodernebb fekete és szürke színekben is. Az alap vörös szín Janka alkalmas a régi mezőtúri és kanizsai téglafalazatok javításához, pótlásához.

A vörös alapszín (Janka) a magyar nagyméretű tégla méretében (290x140x65 mm) is rendelhető, sőt mind ennek a méretnek, mind a normál méretnek létezik tömör változata is.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.