Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

A klinker sötét oldala

Hangsúlyos, sötét színárnyalatú homlokzatburkolatok

Antracit, fekete, kékesfekete, szürkésfekete homlokzatok - manapság a kívánatos, trendi épületek elengedhetlen alkotóelemei. Illenek hozzájuk a fémszínű nyílászárók, a rozsadamentes acél korlátok, a sok üvegfelület. Ha valamivel melegebb, családiasabb, barátságosabb épületet szeretnénk - de a korszerűséghez ragaszkodunk - akkor sötétbarna, barnásfekete, vagy bordós-kékes színeket választunk, valószínűleg kevésbé merev, rusztikusabb, szabálytalan felülettel.

Klinker és kézi vetésű téglaburkolataink között minden ilyen jellegű igényre van megfelelő anyag. Legyen akár sima felületű homlokzati klinkerlap, akár durván rusztikus kézi vetésű burkolat; ragasztható lap, burkolótégla vagy térburkolat, nálunk megtalálja a keresett burkolóanyagot.

A sötét színű égetett agyag burkolóanyagok nem fakulnak, a napfény évtizedek után sem változtat semmit a megjelenésükön. A klinker a természetességén, szépségén és a tartósságán túl ebben múlja felül a legtöbb alternatív homlokzatburkolatot.

Hogy a döntés könnyebb legyen, most raktárkészletről, kedvező áron kínáljuk a következő anyagokat:

Feldhaus 656 DF 

Antracit színű, törtfehér foltokkal tarkított  egyedi gyártású homlokzati klinkerlap
Méret: 240x52x11 mm
Ár: 5.680 Ft/m2 + ÁFA, kb. 64 db/m2 anyagnormával

Feldhaus 700 WDF

Antracit színű, sima felületű homlokzati klinkerlap
Méret: 215x65x9 mm
Ár: 4.980 Ft/m2 + ÁFA, kb. 60 db/m2 anyagnormával
 

Feldhaus 736 MOD

Antracit színű, enyhén strukturált, kapart felületű homlokzati klinkerlap
Méret: 193x57x15 mm
Ár: 5.190 Ft/m2 + ÁFA, kb. 76 db/m2 anyagnormával
 

Feldhaus 749 NF14

Sötétbarna égetett átmenetes színű, törtfehér foltokkal tarkított, strukturált felületű homlokzati klinkerlap
Méret: 240x71x14 mm
Ár: 5.280 Ft/m2 + ÁFA, kb. 48 db/m2 anyagnormával
 

Ströher Schwarzkreide klinkerlap 

Antracit színű, ezüstszürke foltokkal és fekete égetési foltokkal tarkított, enyhén struktu-rált homlokzati klinkerlap. Sarokelem is van raktáron hozzá!
Méret: 240x71x14 mm
Ár: 5.680 Ft/m2 + ÁFA, kb. 48 db/m2 anyagnormával

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.