Kapcsolat:

+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

A klinker sötét oldala

Hangsúlyos, sötét színárnyalatú homlokzatburkolatok

Antracit, fekete, kékesfekete, szürkésfekete homlokzatok - manapság a kívánatos, trendi épületek elengedhetlen alkotóelemei. Illenek hozzájuk a fémszínű nyílászárók, a rozsadamentes acél korlátok, a sok üvegfelület. Ha valamivel melegebb, családiasabb, barátságosabb épületet szeretnénk - de a korszerűséghez ragaszkodunk - akkor sötétbarna, barnásfekete, vagy bordós-kékes színeket választunk, valószínűleg kevésbé merev, rusztikusabb, szabálytalan felülettel.

Klinker és kézi vetésű téglaburkolataink között minden ilyen jellegű igényre van megfelelő anyag. Legyen akár sima felületű homlokzati klinkerlap, akár durván rusztikus kézi vetésű burkolat; ragasztható lap, burkolótégla vagy térburkolat, nálunk megtalálja a keresett burkolóanyagot.

A sötét színű égetett agyag burkolóanyagok nem fakulnak, a napfény évtizedek után sem változtat semmit a megjelenésükön. A klinker a természetességén, szépségén és a tartósságán túl ebben múlja felül a legtöbb alternatív homlokzatburkolatot.

Hogy a döntés könnyebb legyen, most raktárkészletről, kedvező áron juthatnak hozzá néhány laptípushoz!

Feldhaus 778 DF14

Középbarna alapon vöröses és antracit foltokkal tarkított  egyedi gyártású homlokzati klinkerlap
Méret: 215x52x14 mm
Ár: 4180 Ft/m2 + ÁFA, kb. 64 db/m2 anyagnormával
Sarokelem is van hozzá 250 Ft/db + ÁFA áron.

Feldhaus 747 DF14

Sötétbarna alapon napsárga foltokkal tarkított, struktúrált felületű homlokzati klinkerlap
Méret: 240x52x14 mm
Ár: 4180 Ft/m2 + ÁFA, kb. 64 db/m2 anyagnormával
Sarokelem is van hozzá 250 Ft/db + ÁFA áron.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.