Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Ez csak természetes, klinker!

A klinker természetes anyag, melynek előállításához csak agyag, tüzelő és szaktudás szükséges. Semmiféle vegyipari adalék, mesterséges színezék vagy oldószer nincs a késztermékben. A klinker a környezetet sem élettartama alatt, sem esetleges elbontása esetén nem terheli, sőt ha megőrlik, akkor veszélytelen, semleges talajalkotóként is felhasználható.

A gyártóművek szigorú környezetvédelmi előírásoknak felelnek meg. Az égetésnél keletkező füstgázt soklépcsős berendezésekkel tisztítják. Az agyagnyerő helyeket kimerülésük után rekultiválják, növényzettel ültetik be. 

A növény- és az állatvilág úgy veszi birtokba a kinkerrel burkolt felületeket, mint a természetes terep alkotóelemeit.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.