Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Fugamentes téglaburkolat

Az egész téglákból, vékonyágyazatos falazóhabarccsal készülő burkolat teljesen új optikával ruházza fel az épületet. A habarcs nem látható, a téglajelleg szinte eltűnik, a homlokzat egy egységes, modern kerámiabevonatot kap.

A tégla színvilága maradéktalanul, önállóan, a habarcs befolyásoló hatásától mentesen látszik, sőt az árnyékok talán még jobban hangsúlyozzák a természetes kerámia színeket.

A falazási technológia 10 cm vastagságú falazatot eredményez, a téglafal állékonyáságáról, alátámasztásáról ugyanúgy gondoskodni kell, mint a hagyományos falazott szerkezetnél.

Saját kivitelezésben, szakszerűen vállaljuk ragasztott téglaburkolatok készítését.

 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.