Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Helytakarékos dísztégla fal

7 cm vastagságú kézi vetésű burkolótéglák

A Nelissen N70 sorozat tégláinak mérete 240x50x70 mm. A belőlük épülő falazat így csak 7 cm vastag, azaz 3 cm-rel vékonyabb a hagyományos burkolótégla falnál. A 240x50 mm-es keskeny és hosszú látszó felület ráadásként elegánsabb, modernebb homlokzati megjelenést is eredményez.

Akik ragasztott burkolatban gondolkoznak, természetesen rendelhetik az anyagot lapként is. Ennél a méretnél nem kell feltétlenül ragaszkodni a feles téglakötéshez, az elcsúsztatott, vagy egy szabálytalanul eltolt kötés is alkalmazható.

A Nelissen N70 téglák színválasztéka

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.