Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Foglalási információk

Foglalási, megrendelési információk

A foglalási felületen a kiválasztott anyagra, a megadott mennyiségben foglalást lehet leadni. A foglalás nem minősül megrendelésnek, nem jár fizetési kötelezettséggel, sem cégünk részéről értékesítési kötelezettséggel. A leadott foglalással kapcsolatban a későbbiekben megadandó elérhetőségein felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek egyértelműsítése érdekében. A termékekre leadott foglalásokat legfeljebb egy hétig tartjuk érvényben, amennyiben addig nem tudjuk Önt elérni, vagy megrendelés keretében a vásárlási szándékát nem véglegesíti, akkor a foglalást töröljük. Az ilyen okból törölt foglalással kapcsolatban semmiféle szállítási határidőt vagy árat érintő igényért nem vállalunk felelősséget. 

Az Ön foglalása akkor válik megrendeléssé, amint az Önnel való egyeztetést követően azt írásos formában, szállítási határidővel és árral visszaigazoltuk, Ön pedig a megrendelési összeg 50%-át előlegbekérő alapján cégünknek átutalta. 

Amennyiben a foglalás olyan akciós vagy egyedi áras termékre vonatkozik, amelyből véges készlet áll csak rendelkezésre, akkor az előzetes értékesítés jogát fenntartjuk, azaz a még megrendelésként nem rögzített foglalással szemben a megrendeléseknek és a vásárlásoknak elsőbbsége van. 

A foglalási összeg nem tartalmaz raklapdíjat, sem esetleges szállítási és lerakodási költséget. Ezeket a költségeket az Önnel való egyeztetés után, a megrendelésben igazoljuk vissza.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.