Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Belvárosi társasház napfényes hangulattal

Az épület tisztaságot sugárzó, modern, ugyanakkor barátságos színvilágú homlokzatának köszönhetően kiemelkedik a környező kopott épületek közül.  Ez ráadásul költséghatékonyan, egy klasszikus Feldhaus lap alkalmazásával sikerült. Az épületet eredetileg légréses falazott téglaburkolattal tervezték, viszont a megrendelő költségcsökkentési megfontolásból átterveztette, és így hőszigetelt ragasztott klinkerlap burkolat készült. Az épület két utcai homlokzata teljes egészében klinkerburkolatot kapott, a belső udvaron az első két szintre került klinker, és minden további szinten megjelenik egy párkányszerű díszítő lapsor is.

A kiválasztott meleg sárga színű,  Feldhaus 217 kódú klinkerlap emlékeztet a hagyományos régi klinkerburkolatokra, rusztikus felületével ugyanakkor hangsúlyozza az épület családias, lakóépület funkcióját. A tervezett szürke műkő betétek helyére végül szintén Feldhaus gyártmányú szürke klinkerlap burkolat került, töredék idő- és költségráfordítással. A homlokzatburkolat kivitelezését cégünk végezte.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.