Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Díszburkolat? Téglaburkolat!

A hosszú formátumú klinkerlapokat véletlenszerűen eltolt kötésben is fel lehet rakni. Így a burkolat sokkal inkább egy modern díszburkolatra emlékeztet, mintsem téglaburkolatra. Kaptunk tehát egy díszburkolatot, amely viszont számos más előnyt is nyújt:

  • A klinkerburkolatok rendkívül tartósak. Több más alternatív burkolóanyaggal ellentétben a színei élénkek és változatlanok maradnak, a felület nem mattul, nem öregszik.
  • Nincs vele semmiféle utólagos tennivaló: nem kell ápolni, nem kell impregnálni vagy festegetni. Elkészült - működik. 15-20 év után legfeljebb egy átmosásra lehet szükség, és utána olyan a burkolat, mintha tegnap készült volna.
  • A klinkerburkolat megvédi az időjárási károktól a mögötte lévő szerkezetet. Ennek köszönhetően kevesebb víz jut be a homlokzati hőszigetelésbe, a napfény UV sugárzása sem tudja kifejteni lassú romboló hatását.
  • A falnak támasztott bicikli, a lábazatnak nekitolt fűnyírógép, a körmeit próbálgató kölyökkutya nem okoz bosszantó és nehezen javítható esztétikai hibákat, mert a  felület kemény és egységes.
  • A klinkerburkolat érték. Minőséget, tartósságot sugároz, emeli az ingatlan presztízsét - és persze az eladási árát is.

 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.