Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Egyházi épület - hagyomány és korszerűség

Kaposvártól délre épült meg ez az egyedi, impozáns katolikus épületegyüttes. A kialakítás egyszerre grandiózus és meghitt, hagyományos és korszerű. A beépített Feldhaus 343 kódú klinkerlap és a vele azonos megjelenésű Feldhaus 396 kódú klinkertégla ugyanezt nyújtja: megszokott, meleg vörös-barna tarka színvilág és modern, struktúrált felület. Az épület bazilikaszerű központi részének homlokzatát és a kerengőre emlékeztető szárnyak földszinti falburkolatait ragasztott klinkerlapból készítettük. A gúla alakú támpillérek és a balusztrádok egész téglából készült falazott szerkezetek. A teljes beépített mennyiség 1500 m2-nyi lapburkolat, továbbá 850 m2 klinkertégla.

A kerengő folyosók és a bejárati hidak padlójára csúszásmentes STRÖHER gyártmányú vörös átmenetes nevű klinker padlólapot szállítottunk. A padlólapok színe gyakorlatilag megegyezik a homlokzati lap színével, a biztonságos bejárhatóság pedig esős, havas időjárás idején is adott.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.