Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Elegáns óvoda kézi vetésű homlokzatburkolattal

Óvoda szürke színű tégla homlokzatburkolattal

Kifejezetten elegáns, modern, ugyanakkor barátságos épület készült a legkisebbeknek. A melegszürke színű téglaburkolat jól harmonizál a napsütést idéző narancsbarnás nyílászárókkal, és kellemes hátteret biztosít a homlokzaton megjelenő élénk színű, hangsúlyosan játékos színfoltokkal.

A homlokzatburkolat anyaga a Nelissen gyár Vinalmont típusa, egy klasszikus, közel egységes szürke színű, kézi vetésű tégla. A homlokzat egy része ragasztott lapburkolatként, egy része falazott, kiszellőztetett téglaburkolatként készült.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.