Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Ipari épület - szinte mint a régi!

Egy ipari épület több ütemben való bővítésénél kritérium volt az, hogy az új épületrészek téglaburkolata egyezzen meg a meglévővel. A Feldhaus cég a 480-as kódú burkolólapot speciális égetéssel enyhén tarkára gyártotta le, ezzel sikerült egészen megközelíteni a 25 éves meglévő burkolat színvilágát. A homlokzati lapburkolat vasbeton panel aljzatra készült, speciális egész-egész-fél tégla sorrendben, negyedes kötéssel, azaz a meglévő épület téglakötésével megegyező módon. Minden épületélen és nyílásnál sarokelemeket építettünk be. A teljes burkolt felület összesen 5300 m2.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.