Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Iskola játékos homlokzattal

Miskolcon kiviteleztük egy új iskolaépület homlokzati klinkerlap burkolatát. A tervező játékos, barátságos külsőt adott a funkcionális épülettömegnek, ehhez a meleg színvilágú, mozgalmas képet adó Keravette vörös átmenetes nevű lapot választotta. Ez a klasszikus, kedvelt típus ezen az épületen is remekül mutat. A homlokzati klinkerlap burkolat hőszigetelő rendszer aljzatra készült hagyományos feles futó téglakötésben, a fugaszín alap cementszürke. A teljes burkolt felület 1280 m2.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.