Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Modern családi ház rusztikus falburkolattal

Ez a budapesti társasház szürke tarka színű kézi vetésű lap homlokzatburkolatot kapott. Bár az épület a jelenlegi fehér-szürke-antracit színvilágú építészeti trendet követi, a rusztikus burkolat kiemeli a hasonló megjelenésű, vakolt házak tömegéből. Az épület ékes példa arra, hogy egy rusztikus falburkoló mennyire jól illeszthető a jelenlegi trendbe. Sőt, a szigorú vonalak és a hideg színek oldásával a lakóépület bensőségesebb, barátságosabb, melegebb miliőjének megteremtéséhez nagyban hozzájárul.

A Nelissen Lava típusú kézi vetésű falburkolat egyszerre elegáns és barátságos, hagyományos és modern. Noha sem maga az épület, sem a burkolati mennyiség nem nagy, az épület mégis hatásos, emlékezetes és egyedi. A homlokzati díszburkolatot magunk kiviteleztük.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.