Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Oktatási központ klinkerburkolattal

Óvodát, iskolát és sportcsarnokot magába foglaló épületegyüttes készült Szigetszentmiklóson. A homlokzati burkolat egyedi gyártású Feldhaus Sintra vörös-kékes tarka színű, rusztikus klinkerlapokból és téglákból áll, mindenütt sarokelemes élképzéssel. A kivitelezést cégünk végezte, az iskola homlokzatán a hőszigetelő rendszer is a mi munkánk.

A teljes komplexum két ütemben készült el. Az összes burkolati felület 5400 m2, melynek többsége lapburkolat. Falazott téglaburkolat a főbejárat körüli pilléreken, illetve az ablakok előtti árnyékoló bordákon található. A burkolólapok és a téglák megjelenése 100%-ban megegyezik, a kétféle felület - a sarokelemeknek köszönhetően - megkülönböztethetetlen. A lapburkolat alkalmazásával kivitelezési időt és kivitelezési költséget sikerült megtakarítani. 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.