Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Pavilon a parkban

Kispesten, a Kossuth téri park területén épült ez a modern vonalú, a környezetébe mégis tökéletesen illeszkedő pavilon. Bár méretét tekintve nem mondható nagynak, mégis maradandó értéket képviselő, egyedi épület. A homlokzati lap anyaga Nelissen Maassteen kézi vetésű burkolólap, a burkolat kivitelezését mi végeztük. Az épület alaprajza érdekesen vegyíti a szigorú, egyenes vonalakat az azokat összekötő ívekkel. A sötétbarna színű, de pasztellfehér foltokkal lágyított megjelenésű burkolat ugyanezt a kettősséget mutatja, egyszerre modern és barátságos; összességében pedig szinte beleolvasztja az épületet a növényzettel, fákkal benőtt parki környezetbe.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.