Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Postaépület modern kivitelben

Budaörs új postahivatalának homlokzatán a megjelenő anyagok harmónikus egésszé állnak össze, a különböző szürkés tónusok elegáns, modern homlokzati képet adnak. Bár a homlokzatok nem nagyok, az épület mégis jelentősnek, hangsúlyosnak látszik. A felhasznált burkolólap Nelissen gyártmány, a Cap grijs Nez nevű kézi vetésű lap. A kivitelezést cégünk végezte. A teljes burkolt felület kb. 320 m2.

 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.