Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Somogyvár - Szent László emlékhely

Somogyban készült el ez a különleges komplexum. A domb gyomrában lévő kiállítóterem környékét támfalak által határolt pihenő- és kiállítási terek övezik. A támfalak burkolata Feldhaus 388 kódú, bordó-kékes-fekete színű klinkertégla, mely hozzájárul a monumentális, lenyűgöző építészeti hatás eléréséhez. Valamennyi téglaburkolat vasbeton támfalak elé készült. Az építészeti koncepciónak köszönhetően kiegészítő acél tartóelemek nélkül, a szükséges helyeken a látszó beton szerkezetre terhelve épült a téglafal.

A tetősíkon a téglával megegyező megjelenésű Feldhaus klinkerlapból készült ragasztott lapburkolat, így még ez a felület is tökéletesen illeszkedik az épület egységes megjelenéséhez. A kivitelezést cégünk végezte.

 

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.