Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Társasház hagyományos klinkerlappal

Két tömbből álló társasház homlokzatára került a Ströher gyár vörös átmenetes nevű klinkerlapja, abból is a keskenyebb, a 240x52 mm méretű, enyhén strukturált felületű változat. Ez a lap a kedvező árával, élénk, tarka színével ideális szűkebb költségvetésű épületek megjelenésének egyedivé, értékesebbé tételére. A burkolat feles futó kötésben, világosszürke klinkerhabarcs fugával készült. Összfelület kb. 280 m2. A kivitelezést cégünk végezte.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.