Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Tiszta, modern vonalak

Egyenes, tiszta vonalvezetésű többlakásos épület készült Budapest egyik nagyforgalmú kereszteződésében. A fehér klinkerlap burkolat és a sötétszürke árnyalatok kontrasztja modern és elegáns homlokzatot eredményez. A homlokzat szigorú geometriáját oldja a rusztikus felületű, szabálytalan élű, időtlenséget sugalló téglaburkolat. A felhasznált homlokzati lap neve Zeitlos Kalkbrand. A homlokzatburkolat saját kivitelezésben készült.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.