Kapcsolat:+36 20 280 3566info@pothklinker.hu

Hagyományos vörös burkolatok

A hagyományos vörös "klinkertégla" szín ma is éppen olyan népszerű, mint bármikor. A változás annyi, hogy nem egyetlen ilyen homlokzati téglatípus kapható, hanem klinker- és kézi vetésű burkolótéglák, ragasztható lapok és térburkoló téglák tucatnyi változata. A különböző vörös színárnyalatok, a simától a durván rusztikusig terjedő felületi struktúrák, és az akár legmodernebb hosszú és keskeny formátumú anyagok gyökeresen eltérő építészeti elképzelésekhez is megfelelőek.

A népszerű vörös anyagokat nagy mennyiségben tartjuk raktáron, ezek szigetszentmiklósi raktárunkból bármikor elszállíthatóak.

A tégla homlokzatburkolatok specialistájaként homlokzati klinkerlapokat, homlokzatburkoló klinkertéglákat, kézi vetésű burkolótéglákat, fagyálló natúr és mázas klinker padlólapokat, valamint klinker térburkoló téglákat kínálunk. 

Várjuk Szigetszentmiklóson lévő központunkban, az ország legnagyobb natúr kerámiaburkolat bemutatótermében. Segítünk az anyagok kiválasztásában és a műszaki részletek kidolgozásában. Sokféle anyag raktárról, azonnal elszállítható.

Falazott téglaburkolatok és ragasztott klinkerlapka homlokzatok szakszerű kivitelezését is vállaljuk, saját profi előkészítő és kivitelező csapattal.